O nama

Harmony kuće za odmor pružaju vam jedinstven odmor u prirodi!

Lolacija kuća je na brijegu, neposredno uz žumu, sa predivnim pogledom na prirodu. Miran i opuštajući krajolik te sadržaji koje nudimo u kućama Harmony čine odličnu kombinaciju za ugodan i opuštajući odmor, u ljetnom i zimskom periodu.

Smještaj & Kapaciteti

Kuće Harmony nude smještaj za ukupno 12 + 2 osobe

Kategorizacija

Kuća Harmony 1 se proteže na 3 etaže – u suterenu se nalazi kuhinja sa blagovaonicom te velikom terasom za druženja, uz koju se nalazi pečaranja. U nastavku terase nalazi se bazen te oko njega prostor za sunčanje. Na prvom katu se nalazi spavaća soba, kupaonica te kuhinja i dnevni boravak te tarasa sa predivnim pogledom. U potkrovlju se nalazi još jedna spavaća soba, sa velikom ostakljenom stijenom koja pruža pogled na cijelu okolicu.

Rezervirajte smještaj
Harmony Kapela

Izaberite vašu omiljenu kuću za odmor

Harmony Kapela sastoji se od 3 kuće za odmor koje se nalaze u lijepom malom bilogorskom mjestu Kapela, udaljenom 10 kilometara od Bjelovara.

Villa Harmony Blue
Villa Harmony Blue

Nešto malo teksta o Harmony Blue

Villa Harmony Green
Villa Harmony Green

Nešto malo teksta o Harmony Green

Villa Harmony Yellow
Villa Harmony Yellow

Nešto malo teksta o Harmony Yellow

Razni sadržaji & Aktivnosti za Djecu. Roditelje. .

Kuće Harmony Kapela omogućavaju smještaj do 14 osoba, za koje su osigurani razni sadržaji za zabavu – bazen sa grijanom vodom, dimenzija 8 x 4 m,sauna, jacuzii, dječje igralište, bicikli, nogometno igralište na male golove, mreža za odbojku te oprema za badminton.